Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

TRX: Total Body Resistance – Γυμναστική με ιμάντες

Το TRX μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία και να κάνει την προπόνησή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική. Είναι η νέα μόδα που ήρθε για να μείνει.


Τι είναι
Η προπόνηση ανάρτησης ή TRX (Total-body Resistance) όπως έχει γίνει γνωστή, έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και απέκτησε γρήγορα, πολύ μεγάλο κοινό. Οι ασκήσεις εκτελούνται με σταθερούς ιμάντες με λαβές και όλες γίνονται με τη χρήση του σωματικού μας βάρους, χρησιμοποιώντας τα χέρια ή τα πόδια μας. Οι ασκήσεις πλησιάζουν τις καθημερινές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος και η προπόνηση είναι άκρως αποτελεσματική, αφού εκτελούνται σε τρεις διαστάσεις, με αποτέλεσμα να γυμνάζονται πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα.

Τι σου προσφέρει
Οι ιμάντες προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και μπορείτε να κάνετε, από τις πιο απλές, μέχρι και πολύ σύνθετες και προχωρημένες ασκήσεις, ανάλογα με την κλίση και την τοποθέτηση του σώματος σας. Έτσι ο ασκούμενος δεν πλήττει εύκολα και εξασφαλίζεται η ολοκληρωμένη και αποδοτική εκγύμναση του σώματος του.
Μπορείς να πετύχεις γράμμωση σε όλο σου το σώμα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να κινδυνεύεις από τραυματισμούς, αλλά και εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στη σύσφιγξη, όσο και στο χάσιμο θερμίδων και το αδυνάτισμα.

Οι αρχάριοι θα πρέπει να έχουν επίβλεψη από γυμναστή ενώ οι προχωρημένοι μπορούν να εκτελούν την δική τους ρουτίνα στο γυμναστήριο ή και στο σπίτι.

Καλή προπόνηση!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση