Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τροφές που δεν πρέπει να τρώτε μετά τη προπόνηση

Η γυμναστική από μόνη της φέρνει αποτελέσματα, όμως δεν κάνει θαύματα. Θα πρέπει να την συνδυάζουμε πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή, αφού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία μυών και τη μείωση του σωματικού λίπους.


Τροφές προς αποφυγή:


1. Λιπαρά: Αποφύγετε να φάτε λιπαρά τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας, τα αλλαντικά και το τυρί. Τρόφιμα κατάλληλα μετά την άθληση είναι το φιλέτο κοτόπουλο, άπαχο τυρί και γιαούρτι.

2. Γλυκά και φρούτα: Λέμε όχι στα γλυκά αλλά και στα σάκχαρα, που υπάρχουν στα τροφές όπως είναι τα φρούτα. Αν ωστόσο σας αρέσει η κατανάλωση φρούτων μετά την γυμναστική, μια καλή επιλογή είναι το ξινόμηλο.

3. Ροφήματα: Αποφύγετε να επιλέγετε ροφήματα με πολύ ζάχαρη. Οι συσκευασμένοι χυμοί, οι καφέδες με σαντιγί και οτιδήποτε είναι πλούσιο σε ζάχαρη, εκτός ότι έχουν πολλές θερμίδες, δεν βοηθούν στη τόνωση του μυϊκού συστήματος.

Τροφές που θα σας ωφελήσουν μετά την γυμναστική:

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε μετά την προπόνηση, είναι να καταναλώσετε άπαχη πρωτεΐνη σε συνδυασμό με βραστά ή ωμά λαχανικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να καταναλώσετε μια σαλάτα, με κοτόπουλο και ξηρούς καρπούς. Βρείτε και άλλους τέτοιους συνδυασμούς και εφαρμόστε τους στη διατροφή σας.

Ο κόπος σας δεν θα πηγαίνει χαμένος και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση