Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

6 πραγματικά περίεργα προγράμματα γυμναστικής


Τα πιο ασυνήθιστα προγράμματα γυμναστικής που υπάρχουν


1. Hoopnotica
Μήπως σας άρεσε το hoola hooping ως παιδί; Σκεφτείτε να το αρχίσετε ξανά, γιατί με τη προπόνηση αυτή καίτε 400 με 600 θερμίδες την ώρα, όσο θα κάνατε δηλαδή αν τρέχατε στον διάδρομο για μια ώρα!







2. Yoga με προαιρετική ένδυση
Η γυμνή Yoga είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες το επιλέγουν για τη διασκέδαση τους, άλλοι σαν προσωπική πρόκληση, ενώ μερικοί απλά αναζητούν την αίσθηση της απελευθέρωσης!











3. Glee Μαραθώνιος τραγουδιού
Αν είσαι fan της τηλεοπτικής σειράς Glee, τότε θα το λατρέψεις. Συγχρονισμένος χορός και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσεως.












4. 50 “Shapes” of Grey
Αυτή η προπόνηση είναι βασισμένη στο γνωστό ερωτικό μυθιστόρημα “50 Shades of Grey” (50 αποχρώσεις του γκρίζου) που έχουν λατρέψει γυναίκες σε όλο το κόσμο. Ένας γυμναστής στη Νέα Υόρκη δημιούργησε κινήσεις προπόνησης εμπνευσμένος από αυτό το βιβλίο χρησιμοποιώντας εννοείτε.. πικάντικες ονομασίες στις ασκήσεις που παραπέμπουν.. αλλού.





5. Stiletto Fitness
Αυτή η μέθοδος γυμναστικής ξεκίνησε από το Las Vegas. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάψεις θερμίδες και να αισθάνεσαι σέξι φορώντας.. γόβες στιλέτο! Κατάλληλο για τις πολύ πειθαρχημένες και εκείνες που θέλουν extra τονωμένα πόδια και γλουτούς.











6. Air Conditioning
Γνωρίζατε ότι με 10 λεπτά άλματα σto τραμπολίνο μπορείτε να κάψετε όσες θερμίδες θα καίγατε με 30 λεπτά τρέξιμο; Στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχει πρόγραμμα με τραμπολίνο για όσους θέλουν να γυμνάσουν κορμό και πόδια, ενώ παράλληλα να το διασκεδάσουν.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση