Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

5 τροφές που βοηθούν στο χάσιμο βάρους

Χάσετε βάρος γρήγορα και εύκολα καταναλώνοντας ορισμένα τρόφιμα που καίνε το λίπος του σώματος ή που μας κάνουν να τρώμε λιγότερο.

1. Κακάο
Περιέχει τα περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό, τι τα περισσότερα τρόφιμα. Επίσης προστατεύουν το δέρμα από βλάβες και την υπεριώδη ακτινοβολία.



2. Μέλι
Αυτό το φυσικό γλυκαντικό έχει δείξει σε μελέτες ότι βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους και του λίπους.

3. Ξύδι
Η έκπληξη! Το ξύδι βοηθά επίσης στο να αισθάνεστε πλήρης. Έρευνα έχει δείξει ότι το ξύδι μπορεί να μειώσει την γλυκαιμική επίδραση ενός γεύματος, η οποία έχει συνδεθεί με την αίσθηση κορεσμού. Έτσι νιώθουμε λιγότερη πείνα και μειώνουμε την πρόσληψη τροφής μας.

4. Σαλάτες
Οι σαλάτες είναι μια μεγάλη πηγή φυτικών ινών που είναι άφθονες σε μακροθρεπτικά συστατικά. Αυτό έχει σαν αποτελέσματα την αύξηση της αίσθησης του κορεσμού και την μείωση της πρόσληψης τροφής.

5. Γαλακτοκομικά
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι είναι επίσης αποτελεσματικά για την επιτάχυνση απώλεια λίπους από ότι άλλα προϊόντα. Ερευνητές λένε ότι τα υπόλοιπα συστατικά του γάλακτος δρουν συνεργικά με το ασβέστιο για την απώλεια λίπους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση