Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τα πιο δημοφιλή θαλάσσια sports

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι λάτρεις των extreme sports έχουν ήδη ξεκινήσει τα καλοκαιρινά αθλήματα τους. Kite, Ski, Windsurf και scuba diving είναι μερικά από τα καλοκαιρινά extreme sports. Όλοι έχουμε δει στην παραλία νέους και νέες να παλεύουν με τα κύματα. Για τους θεατές είναι εντυπωσιακά, τα θαυμάζουμε και μας φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολα! Για τους αθλητές, είναι διασκέδαση, γυμναστική, τρόπος ζωής.









Μερικές πληροφορίες για μερικά από τα καλοκαιρινά extreme sports.


Windsurfing:

Στο Windsurfing χρειάζεσαι μια σανίδα, ένα πανί και… άφθονο αέρα! Λίγες ώρες μόνο χρειάζονται για να μάθεις τα βασικά αυτού του αθλήματος: να μένεις όρθιος, να στρίβεις ανάλογα με την πορεία του αέρα και να κρατά την πορεία του σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Μαθήματα παραδίδονται συνήθως όπου και μαθήματα kitesurf, στην Αττική αλλά και στην επαρχεία.










Θαλάσσιο σκι:

 Το δημοφιλέστερο θαλάσσιο άθλημα μετράει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Η μόνη δυσκολία που θα συναντήσετε θα είναι η αρχή, αλλά με λίγη υπομονή θα την ξεπεράσετε και θα λατρεύσετε αυτό το άθλημα. Επίσης το άθλημα σας προσφέρει πολύ μεγάλη ευκολία, εφόσον διαθέτεται ταχύπλοο σκάφος και τον κατάλληλο εξοπλισμό, αφού μπορείτε να πάτε παντού.










Kitesurf:

Το kitesurf είναι ένα από τα πιο διασκεδάστηκα summer sports και τα πιο μοντέρνα. Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που αρχίζουν αυτό το άθλημα. Το kitesurf έχει τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα:

1) Είναι αρκετά εύκολο να μάθει κάποιος kitesurf, σε τρεις μέρες έχει πάρει όλα τα εφόδια που χρειάζεται και από εκεί και πέρα χρειάζεσαι μόνο εξάσκηση.

2) Μπορείς να κάνεις kitesurf με όσο αέρα έχεις στη διάθεσή σου, αντίθετα με το windsurf που δε μπορείς να κάνεις, εκτός αν έχει πολλά μποφόρ.

3) Το kitesurf σε αφήνει να παίξεις με τον αέρα και να το μεταχειριστείς όπως εσύ θέλεις, είτε για εντυπωσιακά κόλπα, είτε για μεγάλες ταχύτητες.

4) Τέλος, η μεταφορά του το καθιστά φοβερά προσιτό, αφού μεταφέρεται ακόμα και σε δίκυκλο.



Scuba Diving:


Το scuba diving, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους κατάδυσης, δεν έχει σχεδόν κανένα περιορισμό (λ.χ. φυσικής κατάστασης). Είναι ένα είδος υποβρύχιας αναπνοής, στο οποίο μπορείς να εξερευνήσεις το βυθό και να ανακαλύψεις την ομορφιά των θαλασσών. Δυστυχώς, όμως θα χρειαστείτε αρκετά μαθήματα.
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αναζήτηση