Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η "666" Γυμναστική του Kobe Bryant

Για να διατηρεί το μοναδικό συνδυασμό εκρηκτικότητας, ταχύτητας και μυϊκής δύναμης, ο Κόμπι Μπράιαντ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης.
Τόσο το καλοκαίρι του 2007 που αύξησε αρκετά τη μυϊκή του μάζα, όσο και έκτοτε σταθερά, ο Κόμπι προσέχει κάθε πτυχή της γυμναστικής του και έχει… «πατεντάρει» ένα πρόγραμμα γυμναστικής που καλείται «666». Ποια είναι τα μυστικά του;
Ο αριθμός 666 δεν έχει καμία συσχέτιση βέβαια εδώ με… σατανιστικές θεωρίες, αλλά αναφέρεται στην περιοδικότητα αυτού του προγράμματος γυμναστικής: 6 ώρες την ημέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, 6 μήνες το χρόνο. Κατά τη διάρκεια της πλήρους αγωνιστικής δραστηριότητας είναι σαφώς δύσκολο να ακολουθήσει κανείς αυτό το πρόγραμμα, αλλά οι συγκεκριμένοι αριθμοί έγιναν διάσημοι όταν το καλοκαίρι του 2007 ο Μπράιαντ δούλεψε πολύ στο γυμναστήριο (με τους Λέικερς να έχουν αποκλειστεί από τον Απρίλη, είχε 6 μήνες μέχρι τον Οκτώβρη) με αποτέλεσμα να εμφανιστεί για την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερη μυϊκή μάζα, περισσότερη εκρηκτικότητα και συνολικά την καλύτερη φυσική κατάσταση της καριέρας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αναζήτηση