Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Aλλάξτε τη καθημερινότητά σας με τρία βήματα.

Ο μόνος τρόπος για να χάσουμε τα περιττά κιλά που πιθανόν να έχουμε είναι η γυμναστική και φυσικά η διατροφή.
Εάν είστε αποφασισμένοι να ‘’φτιάξετε’’ το σώμα των ονείρων σας, οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

·        




     
   
        Ξυπνήστε νωρίς.
Όσο περίεργο και δύσκολο σας ακούγεται, το πρωινό ξύπνημα θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες, απ΄ότι θα καίγατε σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, καθώς θα σας γεμίζει ενέργεια και ευεξία.
 Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που γυμνάζονται πρωινές  ώρες, ασκούνται πιο σκληρά και για περισσότερη ώρα.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι πιο χαλαροί όσον αφορά το χρόνο, δεν αγχώνονται δηλαδή να τα προλάβουν όλα όπως γίνεται τις απογευματινές ώρες.

·      Προσθέστε ταχύτητα στη ζωή σας.
Μιλάμε για αερόβια άσκηση όπως είναι το τρέξιμο, το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερες θερμίδες από ότι το περπάτημα  και να παράλληλα να γυμνάσετε όλο σας το σώμα.
Ξεκινήστε χαλαρά και σιγά σιγά αυξήστε τη ταχύτητά σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης την ίδια ταχύτητα. Κάντε διαλειμματική προπόνηση, προσθέστε δηλαδή κάποια σπριντάκια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος και να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

·       Δυναμώστε τους μύες σας, χρησιμοποιώντας βάρη.
Όσο πιο γυμνασμένους μύες έχετε τόσο το καλύτερο. 
Οι μύες έχουν τη δυνατότητα να καίνε περισσότερες θερμίδες απ’ότι το λίπος.
Γι’αυτό αποφεύγετε να κάνετε μόνο βάρη στο γυμναστήριο και  εντάξτε στη καθημερινότητά σας κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Για παράδειγμα κάντε μερικά πους απς στηρίζοντας τα χέρια σας στο νιπτήρα του μπάνιου σας ή  κάντε βαθιά καθίσματα στην ώρα που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Χρησιμοποιήστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ ή τις κυλιόμενες, επίσης αγοράστε μια μπάλα πιλάτες και προσπαθήστε να κάθεστε σε αυτή και όχι στη καρέκλα.
Θα σας βοηθήσει πολύ στο να γυμνάσετε όλα σας το σώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αναζήτηση