Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τροφές μόνο για άντρες!!


Η δίαιτα δεν είναι μόνο γένους θηλυκού υπάρχουν τροφές που λειτουργούν ιδιαίτερα ευεργετικά για τον αντρικό οργανισμό!

1.Άπαχο κόκκινο κρέας: Το άπαχο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας αποτελεί πηγή πρωτεΐνης ενώ σε ό,τι αφορά το λίπος έχει μόλις λίγο περισσότερο σε σχέση με το μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου.
2.Σοκολάτα: H μαύρη σοκολάτα λειτουργεί προληπτικά και κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.
3.Οστρακοειδή: Ο ψευδάργυρος στα οστρακοειδή, καθώς επίσης και σε άλλους τύπους ψαριών, είναι ζωτικής σημασίας για την καρδιά, το μυϊκό αλλά και το αναπαραγωγικό σύστημα.
4.Αβοκάντο: Το αβοκάντο δεν έχει καθόλου θερμίδες, αν και είναι πλούσιο σε λίπος – οι ειδικοί όμως επιμένουν πως το λίπος του είναι καλό!
5.Σολομός: Το μυστικό του κρύβεται στα Ω-3 λιπαρά οξέα.
6.Πορτοκαλί λαχανικά: Oι πορτοκαλί πιπεριές, τα καρότα, οι κολοκύθες, τα πορτοκάλια και οι γλυκοπατάτες είναι λαχανικά πλούσια σε β- καροτίνη,λουτεΐνη και βιταμίνη C. Και όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα οι ουσίες αυτές μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης διογκωμένου προστάτη.
7.Μούρα: Τα μούρα βοηθούν στην νοητική και σωματική απογείωση και είναι ενισχυμένα με αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες σύμφωνα με έρευνες καταπολεμούν την εμφάνιση καρκίνου.
8.Πιπερόριζα: Το τζίντζερ φαίνεται πως έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Συνεπώς, οι άντρες που αθλούνται συστηματικά, πιέζοντας το σώμα τους για ακόμη καλύτερες αποδόσεις, ωφελούνται σημαντικά.

Πηγή:perfect5.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αναζήτηση