Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τρόποι εναλλακτικής άθλησης!!



Καλοκαίρι είναι και πλέον δεν μπορείς να περνάς ώρες ατελείωτες μέσα στο γυμναστήριο.Έτσι μπορείς να αναζητήσεις νέους τρόπους άθλησης σε εξωτερικούς χώρους ή αθλήματα που γίνονται ομαδικά ώστε να μην βαριέσαι μόνος ή μόνη στο γυμναστήριο!!Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 τρόπους που διαφέρουν από την ρουτίνα του γυμναστηρίου.




1) Κολύμβηση:
Καλοκαίρι έχουμε και τι ποιο καλό από το κολύμπι? Με την κολύμβηση μπορείς και γυμνάζεις ολόκληρο το σώμα σου και καις εύκολα θερμίδες χωρίς να ιδρώνεις και να κουράζεσαι αφού βρίσκεσαι μέσα στο νερό!!Έτσι η ώρα σου θα περάσει σίγουρα πιο εύκολα και ευχάριστα και θα μειώσεις και κάθε πιθανότητα τραυματισμού εφόσον βρίσκεσαι στο νερό.

2) Πεζοπορία:
Ο καιρός είναι πολύ καλός και ειδικά το βράδυ που δροσίζει μπορείτε να αρχίσετε την πεζοπορία ή απλά και τις βόλτες. Το περπάτημα κάνει πολύ καλό στον οργανισμό μας και μπορούμε να το συνδυάσουμε ευχάριστα παρέα με φίλους,σε ωραία μέρη.

3)Beach volley:
Άκρως διασκεδαστικό άθλημα,στο οποίο μπορείς να γνωρίσεις νέα άτομα και να περάσεις μία όμορφη στιγμή με τους φίλους σου. Στις περισσότερες παραλίες μπορείς να παίξεις και όχι μόνο και είναι μια πάρα πολύ καλή γυμναστική για τον οργανισμό σου καθώς γυμνάζεις όλο το σώμα!!
 *Απαραίτητα εφόδια: Αντηλιακό,Γυαλιά,Καπέλο γιατί πολύ απλά ο ήλιος καίει...

4)Τένις:
Θα γυμνάζεσαι διασκεδάζοντας!!Τι πιο ωραίο..Αν κιόλας ασχοληθείς αρκετά σίγουρα θα δεις πολύ σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα στο σώμα σου!!

5) Sup Yoga:

Κάτι καινούργιο και διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα. Πρόκειται για ασκήσεις Yoga πάνω σε σανίδα του surf!!Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!!

6) CrossFit:
Επίσης κάτι καινούργιο και διαφορετικό.Μικρές ασκήσεις συνεχόμενες που σε κάνουν να γυμνάζεις σωστά και αποτελεσματικά το σώμα σου και φυσικά δεν σε αφήνουν ούτε μια στιγμή να βαρεθείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση