Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις πρωινή γυμναστική!



Τώρα που οι μέρες είναι πιο φωτεινές και πιο μεγάλες μπορείς να τις εκμεταλλευτείς από την έναρξη τους, πηγαίνοντας για τρέξιμο τα πρωινά. Δες 4 λόγους που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις από αύριο κιόλας.


Πρωινή ηρεμία
Η αλήθεια είναι πως το χειμώνα που επικρατεί σκοτάδι το πρωί και πολύ κρύο, είναι δύσκολο να σηκώνεσαι και να πηγαίνεις για τρέξιμο. Τώρα, όμως, που είναι καλοκαίρι είναι πολύ πιο εύκολο να ξυπνάς και να απολαμβάνεις τη γυμναστική σου μέσα στην ηρεμία των καλοκαιρινών πρωινών.

Νίκησε τη ζέστη
Στη διάρκεια της ημέρας οι θερμοκρασίες είναι αρκετά ψηλές. Το πρωί, όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Σήκω και κάνε τη γυμναστική σου πρωί πρωί μη τυχόν σου αλλάξει τη γνώμη αργότερα ο καυτός ήλιος και η πολλή ζέστη.

Απογευματινά σχέδια
Επειδή κατά πάσα πιθανότητα τώρα που ο καιρός είναι καλός θα θέλεις να κάνεις κάτι με τους φίλους σου το απόγευμα, καλό είναι να γυμνάζεσαι το πρωί για να έχεις όλο το χρόνο ελεύθερο τις απογευματινές ώρες.

Περισσότερο κάψιμο θερμίδων
Το να γυμναστείς το πρωί πριν ξεκινήσουν όλες σου οι υποχρεώσεις και σου απορροφήσουν όλη σου την ενέργεια σημαίνει πως θα καταλήξεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες σε λίγο χρόνο.




Πηγή: www.karfitsa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Κατηγορίες

Αρχείο

Αναζήτηση